PostHeaderIcon UITVOERING 16.11.2013

Psalm 116 - God heb ik lief

181   Psalm   25 - Heer, ai maak mij uwe wegen      gezamenlijk

PostHeaderIcon VOLGORDE LIEDEREN 15.06.2013

De generale repetitie zal plaatsvinden op maandagavond 10 juni a.s. Organist Kees van den Boogaard zal dan aanwezig zijn om ons te begeleiden.

De volgorde is :

Lord, I stretch my hands to you

Voor al Uw gunstvolk

Verblijdt u in Zijn naam

Dank sei Dir, Herr

Wohl mir dass ich Jesum habe                (voor div. koorleden)

PostHeaderIcon Sonneburgh, 13 mei a.s.

We zingen in Sonneburgh, locatie Ravenswaard. Uiteraard in koorkleding. De volgorde van de liederen staan op de homepage. Er zijn diverse wijzigingen. I.v.m. de ruimte zijn er diverse bovenstemmen geschrapt.

De kerk van alle tijden : vers 1 driestemmig, vers 3 S/A, vers 4 driestemmig.

O eeuw'ge Vader         : vers 1 vierstemmig, vers 2 T/B melodie, vers 4 eenstemmig met sopr.

bovenstem op aahhhhh

Prijs mijn ziel               : vers 1 eenstemmig, vers 3 eenstemmig met sopr.bovenstem aahhh

Voor al Uw gunstvolk :  vers 3 wordt niet gezongen, maar gespeeld op blokfluit.

Vers 5 volgens partituur.

PostHeaderIcon GENERALE REPETITIE 10 juni 2013

Op 10 juni zal er een generale repetitie worden gehouden in de Singelkerk. Dit als voorbereiding op het zomerconcert van 15 juni a.s. Kees van den Boogaard zal aanwezig zijn om ons te begeleiden op het orgel.

PostHeaderIcon 1e generale repetitie - 26 november 2012

Op 26 november 2012 komt het Bethelkoor repeteren bij het Singelkoor. De sopraan, Sjanie Smaal, en Kees van den Boogaard hopen ook aanwezig te zijn. Alvast een "kleine generale repetitie". Kees zal begeleiden op de piano, zodat Nelly zich kan richten op het dirigeren.

PostHeaderIcon Welkom!

Een welkom voor Tim Leenheer (tenor)  en Mieke Cabaret (alt) bij het Hervormd Singelkoor.

PostHeaderIcon DAGJE UIT - 18 september 2012

De activiteitencommissie heeft weer een programma samengesteld. De datum is dinsdag 18 september. De reis gaat naar Amerongen. 's Avonds gaan we wokken in Ridderkerk. Geeft u op bij Roelie Gouweloos. Zij zal u ook informeren over het volledige programma.

PostHeaderIcon Volgorde liederen 18 juni - Sonneburgh Charlois

284   Nieuw Jeruzalem

255   Laat het stil zijn in Uw nacht

340   Roept uit aan alle stranden

256   Heer, ontferm U

3      Ambrosiaanse Lofgezang

88     De Heer is mijn licht

220    Jeruzalem

500    Zegenbede

Aanwezig   :  kwart over 7         Aanvang   :  half 8

PostHeaderIcon INFORMATIE VOOR UITVOERING 21.04.2012 - MOORDRECHT

De volgorde van de liederen :

- Grace Us, O Lord                                                    136

- Psalm 124

- Kroon Hem met gouden kroon/U zij de glorie            386

- Roept uit aan alle stranden                                      340

- Psalm 122

ATTENTIE : Het gedeelte van psalm 122 "Dat vreed' en aangename rust etc........ wordt     1x   gezongen!!!!!

De laatste 2 liederen worden gedirigeerd door Rien v.d. Werf, dirigent van Asaf Moerkapelle. De eerste 3 liederen vormen een blokje. De gemengde koren staan dan onder leiding van Nelly v.d. Broek.

DE GENERALE REPETITIE IN MOORDRECHT START OM 18.00 UUR!!

PostHeaderIcon GENERALE REPETITIE

Op 16 april 2012 zal er een generale repetitie in de Singelkerk plaatsvinden voor het Bethelkoor Moordrecht, Asaf Moerkapelle en het Hervormd Singelkoor. Dit i.v.m. de zanguitvoering op 21 april in Moordrecht. Een tip : Neem zelf iets te drinken mee.