PostHeaderIcon Eerste repetitie in 2012

De eerstvolgende repetitie in het nieuwe jaar zal plaatsvinden op D.V. 10 januari 2012. We gaan dan zingen onder leiding van Gerard de Wit. Omdat deze dirigent niet op maandag kan, vindt de repetitie plaats op dinsdagavond.

PostHeaderIcon GENERALE REPETITIE

Op donderdagavond 8 december zal er een generale repetitie plaatsvinden in de Singelkerk.

Aanvang     :  20.00 uur.

De zanggroep zal om 19.00 starten met repeteren van de 2 stukjes. Deze avond zullen ook het Bethelkoor uit Moordrecht en organist Nico Stam aanwezig zijn.

Op zaterdagavond 10 december zal de generale voor de gemengde koren starten om 18.00 uur. Om half 7 hopen we dat het mannenkoor aanwezig is om de gezamenlijke nummers door te zingen. Van kwart voor 7 tot kwart over 7 kunnen ze verder gaan met repeteren.

PostHeaderIcon ALTEN

De alten worden vanavond een kwartier vroeger verwacht. Om kwart voor 8 gaat Kees starten met het extra instuderen van enkele kerstliederen.

PostHeaderIcon WIJZIGING AANVANGSTIJD REPETITIE 31/10

De eerstvolgende repetitie (31 oktober a.s.)  start een kwartier eerder. Om kwart voor 8 wordt iedereen verwacht.

Deze week zullen diverse koorpartijen geluidsfragmenten ontvangen, zodat er thuis geoefend kan worden. De tijd gaat snel en het is zo 10 december. Als we thuis onze partij oefenen, zal er sneller gerepeteerd kunnen worden. De dirigent rekent op u en wij als bestuur natuurlijk ook. Laten we echt teamwork leveren.

PostHeaderIcon Herfstvakantie

De repetitie van 17 oktober a.s. vervalt i.v.m. herfstvakantie.

PostHeaderIcon Vervanging dirigent

Op D.V. 19 en 26 september a.s. zullen de repetities worden waargenomen door Nico Stam.

PostHeaderIcon SAMENZANG IN MAARSSEN

Graag willen wij u attenderen op een samenzangavond op D.V. 1 oktober a.s. in de Dorpskerk te Maarssen. Onze dirigent zal de zang begeleiden op het orgel. Ter afwisseling zullen ook diverse orgelbewerkingen ten gehore worden gebracht. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor de nood in Afrika.

PostHeaderIcon Nieuwe foto's

Onder Foto's zijn enkele foto's geplaatst van het concert van 4 juni jl. met Jong Mannenkoor Soli Deo Gloria.

PostHeaderIcon LAATSTE REPETITIE VOOR DE ZOMERVAKANTIE

D.V. 20 juni is de laatste repetitie voor de zomervakantie.

Op 15 augustus gaan we weer uitgerust van start. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

PostHeaderIcon 15.06.2011 - SONNEBURGH

We verzamelen om 19.15 uur aan de Ravenswaard.

De volgorde van de liederen is als volgt :

psalm 122

Volgen