PostHeaderIcon Generale Repetitie op 4 juni a.s.

De generale repetitie op 4 juni start om exact 18.00 uur. Dan staan we dus allemaal op onze plaats!

PostHeaderIcon EEN STRALEND PAAR OP EEN STRALENDE DAG

Op 6 mei jl. trouwde onze dirigent, Kees van den Boogaard, met Jossica Schuitemaker.

Om 12.00 uur trouwden zij in Kasteel de Oosterhof. Daarna werd God's Zegen gevraagd in een dienst in de Schildkerk. Ds. W. van Vreeswijk ging voor. De trouwtekst was Efeze 5, de verzen 1 en 2 - "Weest dan navolgers van God, als geliefde kinderen en wandel in de liefde, zoals ook Christus ons liefgehad heeft en Zichzelf voor ons heeft overgegeven als een offergave en slachtoffer tot een aangename geur voor God."

Fijn dat zoveel koorleden op de receptie aanwezig waren. Voor diegenen die verhinderd waren, hierbij een foto van het bruidspaar.

PostHeaderIcon Bus naar Woudenberg op 6 mei

Wilt u gebruik maken van de bus op D.V. 6 mei, geeft dit dan door aan Roelie.

De bus vertrekt om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Fakkel. Rond half 11 hopen we terug te zijn.

PostHeaderIcon REPETITIE VOLGENDE WEEK IN MOORDRECHT

Volgende week dinsdag a.s. kunnen de leden van het Singelkoor repeteren bij het Bethelkoor in Moordrecht. Het zal fijn zijn als veel leden aanwezig kunnen zijn.

Vervoersproblemen? Neem contact op met Wim Schumacher.

PostHeaderIcon Extra repetitie op 24 mei

Op 23 en 30 mei komen het Bethelkoor en Laudamus bij ons repeteren i.v.m. het concert op 4 juni.

Op 24 mei is er een extra repetitie bij het Bethelkoor in Moordrecht. Graag willen wij u hierop attenderen. Zij komen naar ons en dan zal het fijn zijn als er zoveel mogelijk leden van het Singelkoor naar Moordrecht komen. Graag willen wij u hierop attenderen. Bij vervoersproblemen kunt u zich wenden tot Wim Schumacher.

koorpostera3

PostHeaderIcon KEES 5 JAAR DIRIGENT VAN HET SINGELKOOR

De tijd gaat hard....... Op 1 februari 2011 staat Kees 5 jaar voor het Hervormd Singelkoor.  Of het nu een zangavond in een bejaardenhuis is of een groot concert, Kees staat altijd enthousiast te dirigeren.

Hartelijk dank voor alles in de afgelopen 5 jaar en zeker ook voor al het werk "achter de schermen".

PostHeaderIcon START REPETITIES NIEUWE JAAR

Gisteravond 13 december was de laatste repetitie in 2010. We hebben de uitvoering van Strijen geëvalueerd en veel positieve geluiden gehoord. Het was een mooie en muzikale avond. Met elkaar hebben we nog gezellig koffie gedronken. En verrassing.... de dirigent tracteerde op gebak, nog vanwege zijn verloving en alvast voor zijn verjaardag op 15 december a.s. Heerlijk en nog bedankt Kees. En namens het bestuur en de leden van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

We verwachten een ieder weer op D.V. maandagavond 3 januari 2011. Met enthousiasme gaan we studeren aan de muziekstukken voor 4 juni.

De dirigent en het bestuur wensen de koorleden en alle bezoekers van de website GEZEGENDE KERSTDAGEN en een VOORSPOEDIG NIEUWJAAR toe.

PostHeaderIcon FOTO's GEPLAATST VAN 11 DECEMBER jl.

Op de site zijn diverse foto's geplaatst van de kerstzangavond in de Grote Kerk van Strijen op 11 december jl.

PostHeaderIcon KOORCONCERT OP 4 JUNI 2011

Het Hervormd Singelkoor is druk bezig met het organiseren van een uniek koorconcert op D.V. 4 juni 2011.

De medewerkenden zullen zijn :
Soli Deo Gloria, Urk                                   o.l.v. Jaap Kramer
Bethelkoor en Hervormd Singelkoor            o.l.v. Kees van den Boogaard

Orgel                    :   Martin Zonnenberg

Piano                    :   Johan Bredewout

Dwarsfluit             :   Marjolein de Wit

De kaartverkoop zal begin april starten.

PostHeaderIcon Homepage

Hartelijk welkom op de website van het Hervormd Singelkoor.

U kunt als project-koorlid meezingen met het oratorium "Een nieuw begin" van Johan Bredewout. Hartelijk welkom!

U bent van harte welkom op onze repetities. We repeteren op MAANDAGAVOND van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw Obadja, Schepenstraat te Ridderkerk.