PostHeaderIcon EXTRA REPETITIE

Op donderdag 2 december a.s. is er een extra repetitie i.v.m. de kerstuitvoering. De avond begint om 20.00 uur in gebouw Obadja.

PostHeaderIcon KERST IN STRIJEN

PostHeaderIcon KERSTZANG IN STRIJEN, 11 december 2010

Op D.V. 11 december a.s. zal er een Kerstzangavond plaatsvinden in de Grote- of Sint Lambertuskerk te Strijen. De avond begint om 20.00 uur. Naast het Singelkoor wordt medewerking verleend door het gemengde koor Sola Gratia uit Hendrik Ido Ambacht, o.l.v. Marinus van Slooten, en het Bethelkoor uit Moordrecht. De organisten zijn Nico Stam en Gert-Jan Chevalking. De piano zal worden bespeeld door Kees van den Boogaard, die ook de algehele muzikale leiding heeft.

PostHeaderIcon SINGELKOOR, 30 JAAR

Op 10 november jl. vierde het Singelkoor haar 30-jarig jubileum. Met grote dankbaarheid vermelden we dit feit. 30 jaar  hebben we tot eer van God mogen zingen en het Evangelie via vele psalmen en geestelijke liederen mogen uitdragen. Het is onze oprechte wens dat wij ook in de toekomst deze mooie taak mogen blijven uitvoeren.

PostHeaderIcon Concert 23.10.2010 - Singelkerk

De generale repetitie start om kwart voor 6!!

Het is vroeg, maar ook het Vocaal Ensemble Rijssen wil graag inzingen. De kerk is voor hen onbekend en zij hebben ook te maken met een andere organist, dus wij willen ze die tijd graag geven. De reistijd voor hen is meer dan anderhalf uur, dus kan het Singelkoor zich gemakkelijker aanpassen.

De volgorde van de liederen is  :

psalm 122   intro

psalm 86

psalm 138

psalm 72

psalm 116

psalm 42/43

psalm 23

Voor sommigen : Magnificat in C-minor van G. Dyson

De zanguitvoering begint om half 8.

PostHeaderIcon Generale repetitie PSALMEN ZINGEN IN MOORDRECHT

Voor deze zangavond  op D.V. 8 oktober 2010 zijn posters beschikbaar.

De generale repetitie zal starten om 18.15 uur in de Grote Kerk van Moordrecht. De avond begint om 19.30 uur. De deuren gaan open om 19.00 uur.

De volgorde van de liederen is reeds per mail opgegeven.

Volgende week maandagavond zullen de koorleden van Moordrecht naar Ridderkerk komen om met elkaar te repeteren.

PostHeaderIcon Wijziging datum uitvoering Sonneburgh

De datum voor de uitvoering in Sonneburgh, locatie Charlois, is gewijzigd van 4 oktober in 11 oktober.

PostHeaderIcon Adres Kruiskerk

Het adres van de Kruiskerk Dordrecht staat foutief vermeld in de agenda :

Vrieseweg 64     (en niet Vriesestraat 64) !

PostHeaderIcon Repetitie 13 september 2010

Voor de groep zangers die gaan meedoen met het stuk Magnificat in C-minor van Dyson start de repetitie om half 8. Probeer vast goed thuis te oefenen, zodat we het gaan redden voor de uitvoering van 23 oktober in de Singelkerk. Deze zangers/zangeressen voegen zich dan bij het Vocaal Ensemble Rijssen. Een heel ander stuk om te zingen, maar zeker een grote uitdaging.

Een aantal weken achtereen zullen we oefenen om half 8; reken erop dat we dit doen tot de uitvoering.

PostHeaderIcon Bus zaterdag 11 september a.s.

Er gaat een bus rijden naar de uitvoering in Dordrecht op 11 september a.s.

De bus vertrekt om kwart over 6 vanaf het parkeerterrein bij de Fakkel. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5.

Aan de koorleden wordt gevraagd om ook Lof aan de Heer mee te nemen.